Participare romaneasca la Hoenheim Open 2013

Orasul Strasbourg a fost gazda turneului international de fotbal de masa ” Hoenheim Open 2013 “, in perioada 23-24 februarie.
Competitia a avut loc in Complexul Sportiv “Hall du Sport du Chene” din Hoenheim, o micuta suburbie a orasului si s-a desfasurat pe mesele de fotbal Bonzini.
La aceasta competitie au participat 190 de jucatori din 11 tari, printre acestia numarandu-ne si noi, Najib Malli si Bogdan Panoiu.
Dupa un drum lung, strabatut cu aproape toate mijloacele de transport ( avion, autobuz, metrou, tren, tramvai :) , am ajuns impreuna cu Najib in Hoenheim pe o vreme urata, ninsoare abundenta si temperaturi scazute ( -4 grade ).
Desigur mesele de fotbal ne asteptau in complexul sportiv, nu afara , insa starea de inghet, de amorteala, a pus stapanire inexplicabil pe jocul nostru atat la competitia de dublu, in prima zi cat si in cea de-a doua zi , la competitia de simplu.
Toate acestea in conditiile unui turneu foarte puternic, unde jucatorii francezi isi confirma valoarea pe mesele Bonzini odata cu castigarea titlului de campioni mondiali, la Nantes, in ianuarie 2013.
In aceasta situatie, rezultatele au venit firesc.
La Open Doubles echipa Malli / Panoiu a obtinut locul 33, in vreme ce la Open Singles, eu am obtinut acelasi loc 33 iar Najib locul 144.
In timp ce Najib a participat si la competitiile Senior Singles si Senior Doubles castigand locurile 5 ( Senior Singles ) si 4 ( Senior Doubles ) , eu am facut echipa cu germanul Christian Weber in competitia de DYP. Dupa cateva meciuri foarte disputate, ne-am clasat pe locul 5.
Pentru a evidentia dificultatea acestui turneu, mentionez clasarile modeste ale unor jucatori foarte buni ca :
1. Christopher Marks ( nr. 19 mondial ) – locul 65 la acest turneu;
2. Adel Yousfi ( nr. 13 mondial ) – locul 17 la acest turneu;
3. Yannick Correia ( nr 5 mondial ) – locul 33 la acest turneu;

Podiumul categoriei Open Singles a fost urmatorul :

1. Sébastien Meckes
2. Sébastien Zapater
3. Frédéric Fleurot

La categoria Open Doubles, au urcat pe podium numai jucatori francezi, ca si la Open Singles de altfel:

1. Adel Yousfi / Gaël Lagrange
2. Regis Rivallain / Driss Hassan
3. Noureddine Houcine / Kevin Grange

Cu aproximativ 190 de jucatori la start, majoritatea francezi, disputandu-se pe 40 de mese de fotbal Bonzini, intr-o organizare ireprosabila, turneul de fotbal de masa din Hoenheim este asadar, un turneu foarte puternic.
Totodata acesta este un turneu de referinta pentru jucatorii de fotbal de masa care prefera mesele de fotbal Bonzini, un turneu din circuitul international, care nu ar trebui ratat.

This entry was posted in ITSF, Table Soccer Academy and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 14 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)