Sofia Masters 2012

Roberto Sport Masters 2012 În weekend-ul precedent s-a desfășurat în Sofia turneul Masters din circuitul ITSF pe 2012 unde au participat 5 români. La acest turneu au fost prezenți jucători de fotbal de masa din Bulgaria, România, Austria și Statele Unite.

Jucătorii din România au reușit cea mai bună performanță la un turneu din afara granițelor, întorcându-se cu 2 medalii și poziții în top la categoriile Open. La Open Singles, Iulian Naicu a obținut medalia de bronz după un meci dramatic în semifinale în fața câștigătorului, Nikolay Nikolov. Pe locul 2 s-a situat Ekaterina Atanasova. La Open Doubles, în premieră pentru România la un turneu Masters, Bogdan Cernat s-a situat pe locul secund împreună cu Robert Mauer, un senior revenit în circuit dupa o pauză de aproape 30 de ani, după ce au învins în semifinale una dintre echipele favorite, juniorii Stanislav Georgiev și Ivaylo Asenov. Finala a fost extrem de echilibrată, Ekaterina Atanasova împreună cu Vladimir Atanasov câștigând în setul decisiv. De asemenea, tot la Open Doubles Bogdan Pănoiu împreună cu Najib Malli s-au situat pe locul 4 în timp ce la Open Singles Bogdan Cernat și Najib Malli au terminat pe 5.

În urma rezultatelor, Bogdan Cernat a stabilit un nou record de puncte obținute de un jucător român la un turneu ITSF, reușind nu mai puțin de 95 de puncte la categoriile Open, desi mesele de foosball Roberto Sport nu sunt prima sa optiune. Acest rezultat l-a propulsat pe locul 5 în clasamentul jucatorilor romani de fotbal de masa care au obtinut puncte ITSF in sezonul 2012.

Rezultatele complete pot fi accesate aici: rezultate

This entry was posted in ITSF and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 5 + 14 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)