Romanian Bonzini Masters 2012 – la final

Anuntat ca unul dintre cele mai interesante turnee de fotbal de masa organizat la noi in tara, Romanian Bonzini Masters 2012 s-a desfasurat la Bucuresti in data de 13-14 Octombrie.

Organizat de Asociatia Sportiva “Academia de Fotbal de Masa”, cu sprijinul Car Kraft Service, Fusbal Company si al societatii Bonzini, turneul s-a desfasurat pe 10 mese de fotbal Bonzini, aliniind la start jucatori din Romania, Bulgaria, Germania, Danemarca, Austria si Iran.

Dupa 2 zile in care participantii s-au bucurat de fotbalul de masa si de conditiile excelente de joc oferite de catre Sc. Generala nr. 190 “Marcela Penes” si de catre partenerii nostrii, turneul Romanian Bonzini Masters si-a aflat castigatorii.

Categoriile de juniori au fost dominate de 3 nume: Mihai Peteu, Isabela Nescu si Estera Nescu.
La Junior Singles locul intai a fost castigat de Mihai PETEU, urmat pe podium in ordine, de Isabella NESCU si Estera NESCU. La Junior Doubles, surorile NESCU si-au luat revansa clasandu-se pe locul I, locul 2 fiind castigat de echipa Mihai PETEU/ Andrei CERNAT, in vreme ce pe pozitia a treia s-a clasat echipa Mihai IORDAN/Daniel ANDREI.

Titlul competitiei de seniori s-a disputat intre cel mai valoros senior roman MALLI Najib si austriacul Robert MAUER.
Revenit in circuitul international dupa o pauza de aproape 30 de ani, dupa cum mentionam si intr-un articol anterior, austriacul a castigat competitia dupa ce pierduse primul meci in fata jucatorului roman si fusese trimis pe “looser brackets”. Acolo l-a intalint pe germanul Michael UEBERBACH, pe care l-a invins, castigand astfel dreptul de a juca finala impotriva lui Najib Malli. La sfarsitul competitiei podiumul arata astfel : 1. Robert MAUER ( AUT); 2. MALLI Najib ( ROU ); 3. Michael UEBERBACH ( GER )

Categoria Dublu Seniori a fost castigata de echipa austro-germana Robert MAUER / Michael UEBERBACH, urmata de echipa romana MALLI Najib / Naim RAMADAN si de echipa Valeriu NAICU / Nicolae MACARESCU.

Competitia feminina a fost onorata de prezenta campioanei mondiale en-titre, bulgaroaica Ekaterina ATANASOVA.
Aceasta s-a clasat pe primul loc la categoria Women Singles, invingand-o cu scorul de 3-1 la seturi pe Iulia PETEU, dupa un meci mai greu decat o arata scorul. Locul III a fost ocupat de Mihaela LAZAR.
Categoria Dublu Feminin a fost castigata de echipa Iulia PETEU / Ecaterina SARBULESCU, care a trecut in finala, cu scorul de 3-0 la seturi de echipa Eszter SANDOR / Mihaela LAZAR. Locul trei a fost ocupat de catre echipa Elena ENACHE / Adina NAICU.

La categoria Open Doubles , trofeul a revenit echipei Alex PREDA / Iulian NAICU , echipa aflata la primul titlu din cariera, confirmand forma foarte buna aratata in ultima perioada.
Alex si Iulian au revenit dupa ce pierdusera un prim meci in fata echipei SANDOR Oszkar / Elod BARTOS, si au avut un parcurs fara greseala pe “looser brackets” , eliminand fara drept de apel ( 3-0 ) , in penultimul meci favoritii competitiei : Attila SIMO / Tanko CSONGOR
Podiumul a fost completat in premiera ( pentru un turneu cu participare internationala ) de alte doua echipe romanesti.
Pe locul 2 s-a clasat echipa din Targu Mures formata din CSABA Palotas si Norbert KULCSAR, iar pe locul al treilea s-au aflat jucatorii din Miercurea Ciuc – Attila SIMO si Tanko CSONGOR, dupa cum spuneam, jucatori considerati favoriti la inceputul turneului.

Competitia Open Singles a fost dominata de jucatorul roman Bogdan PANOIU, care confirma de asemenea forma buna prin care trece si demonstreaza inca o data ca in acest moment este cel mai bun jucator roman pe mesele de foosball Bonzini, acest titlu venind dupa alte 2 turnee internationale castigate pe acest tip de masa de fotbal.
La finalul competitiei Open Singles, podiumul arata astfel: 1. Bogdan PANOIU( ROU ); 2. Frank FRIESSEM ( GER ); 3. Alper SAHIN ( DEN )

In urma participarii la acest turneu, jucatorii romani au adus Romaniei 1.725 de puncte ITSF, puncte ce claseaza Romania pe locul 17 in clasamentul international pe natiuni.
Tot acum, a fost doborat si recordul detinut de jucatorul Bogdan CERNAT – 95 de puncte ITSF castigate la un singur turneu ( categorii Open cumulate ). Noul record este de 105 puncte ITSF si ii apartine lui Iulian NAICU.
Dupa astfel de rezultate, nu ne ramane decat sa speram ca anul urmator, jucatorii nostrii vor reusi sa se mentina la acelasi nivel, sa obtina cel putin aceleasi rezultate si de ce nu, Romania sa urce intre primele 15 echipe din lume in clasamentul ITSF.

This entry was posted in ITSF, Table Soccer Academy and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 6 + 2 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)