Romania – top 50

Romania După o pauză competițională în luna august, jucătorii de fotbal de masa din România au participat la un nou turneu în Bulgaria în luna septembrie, turneu la care masa oficiala a fost masa de foosball Roberto Sport. Ca și în 2011, s-au întors cu o medalie de argint, de data aceasta la Open Singles, unde Bogdan Pănoiu a pierdut finala după un meci dramatic.
Turneul a fost câștigat de cel mai bun junior din Bulgaria, Stanislav Georgiev, care a demonstrat astfel ca locul 3 la turneul din iunie nu a fost o întâmplare.

În urma rezultatelor din ultimele luni, după mai multe prezențe la turnee importante de foosball precum cel din Belgia sau Slovenia, România are în premieră 3 jucători în top 50 mondial la categoria Open Singles, doar alte 6 țări având cel puțin 3 jucători: Franța, Germania, Austria, Ungaria, SUA și Cehia.

Locul 26 mondial este ocupat de Bogdan Pănoiu cu 171 puncte, locul 39 de Najib Malli cu 130 puncte iar locul 47 de Iulian Naicu cu 114 puncte toți cu șanse reale de a mai urca câteva locuri până la sfârșitul sezonului 2012.
De asemeanea Bogdan Pănoiu are șanse teoretice de a ocupa un loc în top 16, aflându-se momenta la aproximativ 40 de puncte de aceasta poziție, ceea ce i-ar oferi posibilitatea de a participa la World Championships din urna favoriților în ianuarie 2013 – o noua premiera pentru România.

This entry was posted in ITSF and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 9 + 15 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)