Romanian Bonzini Masters 2012

Asociatia Sportiva “Academia de Fotbal de Masa”, in cooperare cu Federatia Internationala de Fotbal de Masa (ITSF), organizeaza la Bucuresti in perioada 13-14 octombrie 2012, turneul Master Series : Romanian Bonzini Masters.  Fusbal Company, distribuitorul roman al companiei franceze Bonzini va asigura un numar de 12 mese de fotbal necesare pentru buna desfasurare a competitiei si pentru publicul spectator.

Acesta este primul turneu Master Series organizat in Romania dupa o perioada de cinci ani de la afilierea la Federatia Internationala, perioada in care tara noastra a gazduit numai turnee Pro Tour.

La aceasta competitie si-au anuntat participarea jucatori de fotbal de masa din: Bulgaria, Danemarca, Franta, Germania si bineinteles Romania.

Turneul face parte din calendarul ITSF , punctele obtinute contand pentru clasamentul international pe 2012. Toate informatiile despre acest turneu pot fi accesate aici: INFO PACKAGE.

This entry was posted in ITSF, Table Soccer Academy and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 14 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)