Sofia Roberto Sport Challenge 2012

Roberto Sport Challenge 2012 În weekend-ul precedent s-a desfășurat în Bulgaria primul turneu ITSF din sezonul 2012 pe mesele de fotbal Roberto Sport, turneu la care au participat 4 jucatori der fotbal de masa români, după o pauză de 2 ani.

Deși s-a desfășurat în plină vacanță, numărul de participanți a depășit media anului trecut cu 18 echipe la Open Doubles și aproape 30 de jucători la Open Singles.

La Open Doubles ambele echipe din România, Iulian Naicu – Najib Malli și Bogdan Pănoiu – Mircea Manta,  s-au clasat pe locul 5, competiția fiind câștigată de principala echipă favorită, Ekaterina Atanasova – Ekaterina Lazarova.

Competiția de Open Singles a fost câștigată de Nikolay Nikolov, la primul său succes din carieră într-un turneu ITSF. Supriza turneului în schimb a fost reușită de juniorul Stanislav Georgiev care a reușit atât la dublu cât și la simplu medalia de bronz.

Rezultate complete aici.

În urma rezultatelor Bogdan Pănoiu a reușit să ajungă pe locul 18 la Open Singles, România având în premieră un jucător in top 20 mondial. De asemenea avem din nou 3 jucători de fotbal de masa în top 100 mondial: Bogdan Pănoiu locul 18, Iulian Naicu locul 55 și Najib Malli locul 81.

Clasamentul general poate fi verificat aici.

This entry was posted in ITSF and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 6 + 6 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)