WCS Bonzini 2012 – Rezultate

Bonzini WCS 2012În weekend-ul trecut s-a desfășurat al doilea turneu World Championships Series din 2012 pe mesele de foosball Bonzini. La acest turneu de fotbal de masa au fost prezenți peste 300 de jucători din toată Europa dar și din Statele Unite.

Spre deosebire de anul trecut, turneul de anul acesta a fost dominat de jucătorii din Danemarca, aceștia reușind să se impună la echipele naționale de masculin și feminin în fața favoritei Franța.

La Open Singles, Paul Nunes a jucat a doua finală consecutivă dupa ce anul trecut a cedat în fața lui Sebastian Meckes. De data aceasta însă a și reușit să se impună în fața danezului Troels Trier după un meci echilibrat jucat în 5 seturi. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Sven Wonsyld iar careul de ași a fost completat de Tamas Csige din Ungaria. Surprinzător a fost faptul că nici un jucător francez nu a reușit să intre în top 4 anul acesta.

La Open Doubles din nou surprize. Competiția a fost caștigată de Farid Ouahnache și Karim El Hamdioui, ambii din Maroc, în fața lui Yannick Correia și Carlos Da Silva din Luxemburg. Locul 3 a fost ocupat de portughezii Gilbert Dacunha și Joaquim Pinheiro care au câștigat finala mică în fața echipei Troels Trier și Kim Eskildsen. Ca și la Open Singles nici la Open Doubles nu au fost prezenți francezi în top 4.

Pe națiuni, echipele daneze de masculin și feminin au reusit să se impună surprinzător la ambele categorii în fața favoriților locali după meciuri extrem de echilibrate.

La acest turneu jucători foarte valoroși nu au reușit să ajungă în fazele finale ale competițiilor. Printre exemple se numără Ryan Moore, considerat printre favoriți, care a încheiat competiția de Open Singles pe poziția 65 fiind eliminat de nimeni altul decât președintele ITSF, Farid Lounas, în timp ce la Open Doubles, împreuna cu Henk Habets, au încheiat pe locul 33, după ce la precedentul turneu WCS pe masa de fotbal Roberto Sport Ryan a reușit să câștige toate cele 5 competiții la care a participat.

Rezultatele complete pot fi găsite aici: http://www.table-soccer.org/tournaments/live_results.php?tour=2012&tournament=440

This entry was posted in ITSF and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 11 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)