Belgian Open 2012

LeonhartIn weekend-ul trecut s-a desfasurat in Belgia unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal de masa din sezonul 2012 in Europa. La acest turneu au participat jucatori din Belgia, Germania, Italia, Olanda, Ungaria, Bulgaria, Luxemburg, Marea Britanie, Franta, Cehia, Maroc, Algeria, SUA, Polonia si in premiera pentru noi, din Romania. De altfel a fost si primul turneu international pe mesele de fotbal Leonhart la care au participat jucatori de foosball romani.

Dintre jucatorii cei mai valorosi, la acest turneu de fotbal de masa au fost prezenti Frederic Collignon (Belgia), Jamal Allalou (Germania), Robert Atha (Marea Britanie), Tom van de Cauter (Belgia), Arthuro Carletta (Italia), Giuliano Bentivoglio (Italia), Yannick Correia (Luxemburg), Miguel Dos Santos Lote (Franta), majoritatea din top 20 mondial.

Cu peste 50 de echipe prezente la startul competitiei de dublu si peste 70 de jucatori la startul competitiei de simplu, jucatorii romani, Iulian Naicu si Najib Malli, au obtinut un loc 25 la Open Doubles iar la Open Singles locul 33, dupa dueluri in fata unor favoriti precum Frederic Collignon sau Giuliano Bentivoglio, respectiv 49. La seniori, Najib Malli a obtinut un loc 9 la Singles si locul 5 la Doubles.

Un alt rezultat notabil s-a obtinut la categoria Master D.Y.P. (Draw Your Partner), unde Iulian Naicu impreuna cu Yannick Correia au obtinut un loc pe podium dupa ce au invins echipe foarte puternice precum, Tom Van De Cauter (Belgia) – Arthuro Carletta (Italia) sau Ahmed Ajerrar (Maroc) – David Detre (Ungaria) dar au cedat in setul decisiv in fata echipei care avea sa castige competitia, Mark Dost (Olanda) – Miguel Dos Santos Lote (Franta).

Cum era de asteptat turneul a fost dominat de Frederic Collignon care a castigat ambele competitii la care a participat, Open Singles si Open Doubles.

Open Singles:

  1. Frederic Collignon
  2. Arthuro Carletta
  3. Rocco Raven

Open Doubles:

  1. Frédéric Collignon (Belgia) – Davy Dehoest (Belgia)
  2. Jamal Allalou (Germania) – Robert Atha (Marea Britanie)
  3. Tom van de Cauter (Belgia) – Erwin Metten (Belgia)

Rezultatele complete pot fi verificate aici: http://www.table-soccer.org/tournaments/results/2012/20120603_ms_bel_antwerp.pdf

 

This entry was posted in ITSF and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 2 + 6 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)