SuperLiga de Fotbal de Masa 2012 – Rezultate Etapa 2

SuperLiga A doua etapa a SuperLigii de Fotbal de Masa 2012 s-a incheiat cu cateva surprize in weekend.

La categoria Open Singles, Andrei Singiorzean a obtinut in premiera un loc pe podium confirmand astfel cresterea de forma din ultima perioada.

La Open Doubles fetele, Iulia si Ecaterina, au confirmat ca etapa trecuta nu a fost o surpriza si au reusit din nou sa obtina un loc pe podium dupa ce au disputat finala pe winners.

De asemenea, tot la Open Doubles, George Stan a debutat in editia 2012 cu un loc 2 impreuna cu Iulian Naicu. Acestia au reusit sa le administreze in finala mare prima infrangere cuplului Bogdan – Najib pe mesele de fotbal Bonzini la categoria Doubles dupa o serie incredibila de 31 de victorii consecutive de la debutul SuperLigii in 2011. In finala, dupa un debut in forta cu 5-0 in primul set, Iulian si George au castigat primul meci si au dus finala in meciul decisiv. Bogdan si Najib au echilibrat meciul doi si dupa cateva rasturnari de scor finala s-a decis in ultimul set unde acestia s-au impus, castigand astfel cu 3-2 dupa o finala echilibrata.

La Amateur Singles, Tiberiu Turbureanu a castigat competitia si astfel in premiera prima medalie de aur la categoria Amateur.

Clasamentul Open general este dominat de Bogdan si Najib care s-au distantat dupa etapa a 2-a, acestia fiind urmati de doi jucatori surpriza cu acelasi punctaj, Andrei Singiorzean si Iulia Peteu, amandoi in premiera pe podium la general si in crestere de forma.

Rezultatele finale din weekend pot fi accesate aici iar clasamentul general aici.

This entry was posted in SuperLiga and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 5 + 5 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)