Woodstock Winter Singles – Rezultate

SuperLiga Penultima etapa din calendarul SuperLigii de Fotbal de Masa pe 2011 (pe masa de fotbal Garlando) s-a incheiat cu premiere aproape la toate categoriile.

La Open Singles Najib Malli s-a impus pentru prima oara in 2011 intr-o competitie la simplu invingand trei dintre favoriti in drumul spre finala.

La Amateur, Bogdan Tudorancea a reusit sa revina de pe losers bracket, trimis de Paul Gherghisan favoritul principal, si sa se impuna in finala in fata aceluiasi jucator dupa 2 meciuri epuizante, castigand prima medalie de aur in SuperLiga 2011.

La Novice, Tiberiu Turbureanu a reusit sa castige medalia de aur fara prea mari probleme si cu aceasta locul 1 in categorie.

La feminin finala s-a disputat din nou intre favoritele competitiei, Iulia si Ecaterina, Iulia reusind sa se impuna dupa o seara lunga in care a reusit si un loc 5 la Open Singles, o performanta foarte buna intr-o competitie foarte puternica.

This entry was posted in SuperLiga, Table Soccer Academy and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Woodstock Winter Singles – Rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 3 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)